Dumma kvinns.

Tänk vad finurligt livet är inordnat. Tänk att saker kan flyta så bra. Som mat till exempel. Det räcker att jag bara tänker på att jag är hungrig så är det dags att äta. Sen går man bara bort från bordet en stund, när man sen kommer tillbaka är tallrikar, ketchupflaskor och vattenglas borta från bordet och ligger i varmt härligt vatten i diskmaskinen.

Det räcker att jag tar en snabb tur runt lägenheten så är sängen bäddad hux flux. Tänk var bra det är att man kan stöka ner precis hur mycket som helst, för det lägger sig tillrätta av sig självt efter ett tag. Bara man väntar lite. Min Hulda Hustru brukar ibland klaga på att jag stökar ner. Men älskling, säger jag då, bara vänta lite så kommer det att städas upp av sig självt. Så brukar jag göra. Det är bara att ha lite tålamod. Fast det vet man ju hur kvinnor är. Inget tålamod alls.

Mina strumpor brukar jag lägga i en speciell korg som står i en garderob. Sen efter ett tag så har de hoppat ner i min strumplåda, rena och fina. Bra va? Sen vill jag int epåstå att allt går helt av sig självt. JAg är mycket medveten om att man får jobba lite för att familjen skall ha det trevligt. Därför brukar jag varje jul erbjuda mig att hälla glöggen varm. Så att min Hustru kan få koppla av lite sådär skönt. Man vill ju bidra. Man vill ju inte vara en grinpelle. Som min hustru tillexempel. Ibland blir hon riktigt arg, så arg att ögonen gnistrar och blixtrar. Hon orerar om att ingen gör något hemma, ingen hjälper till. Då tycekr jag hon är lite dum, för om ingen skulle göra något skulle ju inget hända med mat, tvätt, skräp, ungar som lämnas på dagis, ingen skulle ha någon ordning på födelsedagar, julaftnar och semestrar. Så, säger jag, du ser visst gör nån något hemma. Annars skulle det ju inte bli gjort.

Kvinnor är så dumma.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback