Folkets jubel?

Nu har jag varit sådär oerhört duktig igen. Inget ofta det händer, men när det väl gör det kan jag gå och gotta mig åt min egen förtäffligen i veckor, ja månader. Jag är bra på att gotta mig. Jättebra.

Vad jag gjort som är så bra? Enkelt, jag gick ut i blåst regn och ragnarök för att med fara för min egen hälsa, liv och lem skriva ur batteriet i Saaben, jag bar sedan sagda batteri hela långa vägen först upp för trapporna från parkeringen, sedan in genom porten, ett drygt jobb, upp för trapporna och in i lägenheten. Och jag gjorde det utan att svära en enda gång. Som jag märkte ialla fall.

Så nu står bilbatteriet i hallen  och blir laddat. Fasen vad bra jag är. Jag är så nöjd med min viktiga insats för min älskade familj. Nu förtjänar jag uppvaktning och jubel av folket hela dagen.

Min hulda Hustru har visst en något avvikande åsikt, hon muttrar något om att detta skulle vara färdigt, laddat och återinsatt redan i förra veckan enligt vad jag sagt till min vackra maka tidigare. Mrn vi vet ju alla hur saker kan bli lite lägre prioriterade när saker dyker upp. Jag har helt enkelt tyckt annat fått gå före med rätta. Jag är en busy man. Ni vet, fullt med viktiga uppdrag. Men det är ju mycket hyshhys kring detta, så jag vågar inte säga för mycket.

I vilket fall som helst, nu ska ja gå o gotta mig åt mig själv. Jag är ju som jag redan sagt mycket bra på detta.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback