Fotbad i en låda.

Fotbad. Låter på samma gång avkopplande som lite äckligt. Tänker närmast på vattnet man slänger ut, fullt av små hudflagor, fotsvett och huddavlagringar. Klart nu behöver ju ingen dricka det där vattnet så låt oss lämna det därhän.

Avkopplingen då? Är det så avkopplande med ett fotbad. Det där misstänker jag är lite individuellt sådär. Men om man utgår från att huvuddelen av de glada innevånarna i vårt vackra land anser att fotbad är avkopplande, så förklarar det förekomsten av elektriska fotbad.

Låter det, både vatten och el i samma låda. Låter mest som ett "home kit" för självmördare.

Varför jag överhuvud taget funderar på detta är att Hulda Hustrun stolt kom hem med ett sånt där fotbad häromsistens. Jag måste erkänna att jag tyckte att det verkade trevligt, att sitta framför tvn med fötterna i ett varmt skönt fotbad, och dessuton fotmassage på samma gång.

Så som den handlingens man jag är (nu fick jag hjälpa Hulda Hustrun för hon satte lite saliv i vrångstrupen när hon fick ett märkligt skrattanfall) så gick jag snabbt till handling, fyllde lådan med varmt härligt vattten, stoppade ner fötterna i lådan resp. vattnet. Sedan vred jag, helt enligt beskrivningen på det stora vred och väntade på den behagliga massagen. Det började mycket riktigt bubbla lite förstrött i vattnet, allt medan maskinen låt å det grövsta. Maskinen överrröstade lätt tvn, så det var tur att det var textat. Nån massage märkte jag inget av, men man kunde, själv, rulla fötterna på en knottrig rulle i botten på karet.

Så, nu har vi lite spridda bubblor, en massa ljud och mig som febrilt rullar fötterna på rullen för att uppnå massage effekt.

Ärligt talat. Låt mig vittna kring detta. Bluff, bluff och taskspeleri.

Nästa gång Hulda Hustrun skall handla följer jag med.

Kommentarer
Postat av: pernilla

men fördelen med den är ju att förtterna får plats i alla fall, till skillnad mot det förra"fotbadet". Puss puss.

2005-11-16 @ 19:25:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback