HuvudLöss

Hua, vi har fått löss i familjen. Visserlige är vi en vidsynt familj som välkomnar alla, och husdjur har vi ju redan i form av två katter. Men de små rackarna som vi funnit i ett av de yngsta barnens hår är trots allt inte speciellt välkomna hos oss. På dagis har man i flera veckor varnat för att löss har funnits i gruppen, varnat för att låna varandras mössor och så, men man hade ju hoppats att slippa. Själv är jag lite nyfiken på de små gynnarna, jag har aldrig kommit i kontakt med löss tidigare.

Så, nu har vi suttit och skådat djupt ned i skalpen på varandra, friskrivit flesta av oss, men som sagt, yngste sonen är den som råkade illa ut. Så precis i detta nu är Hulda Hustrun på väg i ilfart till apoteket för att köpa vad man nu köper mot löss.

Mycket skall man vara med om.

Kommentarer
Postat av: Christina

Fy fanken....
Vi drabbades under en semester för några år sedan. URRRKKKKKKK
Men vi köpte ett medel som hette Nix. (något sånt kort snärtigt som börjar på N var det i alla fall) och det fungerade. Väninnans barn som också drabbats körde med något annat medel och blev inte av med de små elaka krypen. Så jag fick importera Nix från Småland (hitsmugglat en mörk natt) och vips var de små djuren borta och har aldrig mer återvänt.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback