Kalla varmbad

Fått en ny hobby. Vi är välsignade med ett fönster på toaletten. Välsignade får att man då kan se hur man kommer se ut ute i spegeln och slipper gult lyrörssljus. Litet besvärligt är det med fönstret för på kvällen när det är mörkt ute och man står och duschar så syns man så fint i fönsteret. Men det har vi löst med ett drapperi framför fönstret. I omtanke om de som skulle kunnat se något alltså. Man vill ju bespara dem bilden av en duschande Carlzon i vintermörkret.

Men åter till spåret. Jag har upptäckt att det är väldigt gott att tappa upp ett jättevarmt bad och sedan lägga sig i detta med öppet fönster. Alltså när det är kallt ute. Det blir lite som en feeling av sånt där trendigt badande i tunna utomhus. Fast inomhus. Liksom.

Jag ser ju klart nu när jag läser igenom ovanstående att det inte låter så exklusivt precis. Bada med öppet fönster? Jaha? Men jag lovar. är det riktig kallt ute så blir det jätte gott. Nederdelen är jättevarm, överdelen blir jätte sval. Inte kall, utan sval. Det är det som är grejen.

Nä, detta går inge vidare, mina försök att förklara. Jag skiter i det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback