Krankenhaus

Min dator har slutligen tagit steget från småkrasslig till fullständigt jättesjuk. Inget funkar som det ska. Men jag väntar på den nya datorn som ska komma till jag götr något åt denna gamla. Orkar inte sitta och peta o dona med instalationer, uppdateringar, lägga tillbaka program, dokument, bilder på rätt plats. Bättre då att vänta på den nya, lägga över det som skall sparas och efter detta i lugn och ro formatera om den gamla trogna. Den skall sedan in i döttrarnas rum, så att även de, precis som pojkarna, få egen dator i rummet.

Så under tiden får jag stå ut med en dator som gör precis som den vill, den skiter fullständigt i att både matte och husse skäller på den. Den stänger av sig självt, byter skärmupplösning, hänger sig gång på gång, den låter mig ite se MSN-fönstret fast det ligger där så fint i aktivitetsfältet.

Någonstans gömmer sig ett otrevligt program eller liknande som flänger upp reklam rakt up i näsan på en när man sitter o stilla surfar. Och det verkar inte finnas ett anti adware program på marknaden som hittar skiten. Och inte fastnar det i antivrus programmet heller. För att inte tala om att Nortons kära security svit ballat ut fullständigt och antingen stoppar till datorn fullständigt eller släpper in allt,

Bara den nya datorn kunde komma.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback