Mitt lilla hörn av världen.

Det är vinter i luften idag. Det är nog inte långt till att den första snön faller. Inte bestämt mg om vad eller hur jag tycker om det. Snä är ju rasande grannt, men ack så kallt. Jättekallt faktiskt.

I övrigt har jag ägnat förmiddagen åt att i lugnt och ro kontemplera över de innersta behoven och jagets kärna. Kort sagt det blev mycket sova idag. Men nu är jag upp och igång. Igår fick jag färdig motionscykeln som jag börajde pilla med häromdagen. Resultatet blev oerhört spännanden. Den förut så trasiga hastighetsmätaren fungerer nu. Ibland. Och vad mer, jag fick en massa skruvar över. Tänk va, jag kunde få ihop cykeln med mindre skrivar än de kunde på fabriken. Jag visste det, jag är ett tekniskt geni.

Fundera påatt bygga en lådbil av alla de där överblivna muttrarna och skruvarna. Har vart súgen på en lådbil sen jag var tre år. Kanske dags nu då.

Nu är det städning och upprensning av "snicken" som står på tur. Vi har vad som en gång i tiden var en toalett men nu är ett förråd i väntan på att föreningen skall byta stammar i husen, ingen ide att kakla och dona därinne om föreningen gör det gratis i samband med stambytena som skall ske till våren. Jag har även tagit denna i beslag som min officiella snickeriverkstad. Ett hörn bara för mig (och katterna som har sin låda därinne med).

Nu är detta lilla hörn i världen fylld med saker som inte kan vara någonannanstans i lägenheten, verktyg, pryttlar och prylar i en salig blandning. Detta skall jag idag tränga in i och reda ordning och räfst i. Så var planen i alla fall.

Får vi se vad det blir av detta då.

Kommentarer
Postat av: pernilla

hoppas det blev lite bättre i alla fall. resten får du göra själv ;).. för nu orkar jag inte mer, måste ju ha lite krafter kvar till din massage i kväll oxå. ;-)

2005-11-16 @ 19:28:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback