Trixet med taklampor

Tänkte jag skulle vila mina vackert melerade ögon lite. Så ja la mig gott tillrätta på sängen, katten hoppade upp och lade sig bredvid och spann så vilsamt. Allt medan jag låg där och sakta flöt bort. Då föll min trötta blick på taklampan. Eller snarare på bristen av taklampa i sovrummet. Det finns en lampa som ligger redo att skruvas upp. Det är en jättesnygg taklampa som Hulda Hustrun och jag köpte för ett presentkort vi fick på vår bröllopsdag,

En dag för ett bra tag sedan skruvade jag ner den förra lampan för att bereda plats åt, inte herran men, den nya lampan. När jag skulle skruva upp den nya upptäckte jag att det krävdes hål i taket för detta, hål som inte fanns där. Alltså, jag behövde borra i taket.

Sen dess har både den nya och den gamla legat sida vid sida i en hylla i min snickarbo. Jag kommer ihåg att det var sommar ute när jag skruvade ner den gamla. Så, jag borde verkligen borra de där hålen snart.

Med detta sagt förstår ju varje man och kvinna att jag inte kunde med att ligga o sova rakt under platsen för lampan.

Såpass vett har jag att skämmas över min slöhet. Vem vet, kanske kommer lampan upp före jul om jag bara skäms tillräckligt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback