Argh

Ja e arg, förbannad, förtvivlad, frustrerad till förbannelse och sen lite till.  När människor redan har bestämt sig, när allt redan är klart, så ringer de hit till mig på min telefon, i mitt hem, tränger sig förhelvet in i mitt vardagsrum, för att spy ur sig sin drypande skit över hela mig. De har redan bestämmt sanningen, tagit monopol på sina tolkningar och redan vridit den stora spegel vi alla ser oss i till sin egen favör.

Kort sagt, någon har ringt och gjort mig sedvanligt ledsen och upprörd.

Jag är rätt van vid att ha fel. Det har jag ofta har jag märkt. Det har de flesta av oss varje dag. Det hör till det dagliga livet för de som överhuvudtaget tycker något alls. För man har nästan aldrig hela bilden klar för sig i vilken fråga som helst praktiskt taget.

Men jag är även van vid att man diskuterar kring ett problem med öppna sinnen. Det är det vuxna sättet enligt mitt sätt att se det. Men se, redan där har vi en sanning som kan modifieras i oändlighet utefter förförståelse, samsyn och andra indata.

När jag då ställs framför en person som redan bestämt sig, en besservisser utan dess like, blir jag frustrerad. När sedan denna peron har makt över mitt liv, min familjs liv och de jag älskars liv blir jag arg, förbannad, förtvivlad, frustrerad osv osv.

FAN VAD JAG ÄR MAKTLÖS OCH FÖRBANNAD!!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback