Dårfinkar och andra idioter

Kan det vara meningen att man ska behöva bli både arg och skraj när man kör bil på en större väg? Eller på en väg oavsett storlek. Efttersom jag kör på vägen mellan Borås stad  och Fristad titt som tätt så har jag ju tillfälle att uppleva både det ena och det andra, Alltifrån att man har en bil tätt, tätt i baken när man kör i 90, till nötter som kör om fast de inte kan se mer än högst 25 meter framåt på vägen.

Som jag sagt innan, ja skiter faktiskt högtidligt i om de kör ihjäl sig själva, men alla vi andra som inte kan göra något åt deras ansvarslösa körstil skall inte behöva huka längs vägarna. För att inte tala om deras passagerare, kanske deras barn som inte kan göra så mycket åt att pappa eller mamma kör som en ren idiot.

Jag har ingen lust att någon gång när ja passerar en kurva eller ett krön möta en bilist som kör 105 km/h tvärs över heldragen linje samtidigt som de talar i mobilen. Fan vad tänker de med? Ja ja är förbannad, det kanske märks. Men ja tycker inte om att vara i dessa vettlösa bilisters våld. Så det så...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback