Efterskalv

Nu var mötet över och jag har som vanligt hetsat upp mig helt i onödan. Allt gick så bra så bra så. Det verkar som omjag kommer få en chans att smygstarta litet försiktigt. Passar mig utmärkt.

Nu har jag ätit och tar precis en kopp kaffe, försöker lugna ned mina uppskrämda nerver och bli somf olk igen. Det tar alltid ett tag efter en sån här sak innan jag landar igen. Men i och med att kvinnan som jag mötte tillsammans med min arbetsledare var såpass lugn och saklig, rent av trevlig, så gick det hela bra.

Jag fick veta lite om den verksamhet man driver och det verkar som om det finns många möjlighet även för en litet trasig själ. På fredag skall jag göra "studiebesök" på det kaffe´ där jag skall hjälpa till och vara såhär i början. Sedan skall jag väl börja med ungeför 2 timmar 3 dagar i veckan. Kan man ju tycka att vem som helst skulle orka med, men för mig som varit sjukskriven sedan nästan ett år är det ett jättesteg att ta.
Nä, nu skall jag nog passa på att gå¨ut i solskenet. Underbart ute nu. Så, upp med dig Carlzon, sitt inte här o slappa.

Kommentarer
Postat av: illa

det handlar inte om att du varit sjukskriven så länge.det handlar om att du måste ha tid att läka samtidigt, tro mig jag vet-tror jag*ler*.i alla fall när det gäller dig vet jag, men när det gäller mig själv e d ju en annan sak:).puss älskar dig.

2005-10-12 @ 05:41:33
Postat av: pernilla

fick inte med hela namnet förra gången, men det var ju i från mig iaf, hoppas du förstod det..

2005-10-12 @ 05:42:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback