En halv tid

Halvtid Elfsborg - Örgryte 2-0. Konstigt att jag upptäckt fotbollens tjusning så sent i livet. Min gode vän Chrille kan glatt vittna om att jag inte ens hade en svag tendens till att på något sätt visa min uppskattning för fotboll tidigarre i livet. Jag uppvisade snarare ett svagt löje i mina funderingar kring sporten. Betänk detta när jag säger att jag inte har missat en enda match de senaste två åren, att jag följer spelet med vad som nog kan anses vara ett intensivt intresse. En sak som jag går och lurar på är alla dessa matcher jag missat under de åren jag trodde att inte tycka det är kul att spela är samma sak som att inte tycka det är kul att titta på spelet.

Givetvis är det min hulda hustru, och framför allt hennes äldsta dotter, som fått mig att upptäcka den ärefulla sporten. Så nu har jag med glatt hjärta köpt säsongskorte på Canal+ och bänkar mig framför tvn varje vecka för att följa den ädla kampen. Även min dotter Emelie och min son Alexander, hustruns son (som svara på frågan "vem är bäst" med "Elfsborg") Någotr hjärntvättad.) och även hennes yngsta håller på Elfsborg. Det är bara min äldsta som som visar sitt förakt. Ungefär som pappa i yngre år. Faktiskt precis samma upphöjda förakt. Så det kan nog ändra sig det med hahaha.

Nä nu börjar snart andra halvlek så var tysta nu.

Kommentarer
Postat av: frugan

men glöm inte att han var med på en av matcherna förra året, och det var frivilligt(eler hade du mutat han)*ler*..tror nog att han bara måste vara motvalls*s*s.vem e d inte som råkar komma smygande ut i vardagsrummet när matcherna är??:)

2005-10-04 @ 21:44:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback