Fan Kalsing

Jaha så har ännu en dag stillat sig till vila och dess glam och stoj sig nedlagt. Na, denna dagen blir väl kanske inte den dagen ja kommer att mest hålla kär när ja summerar mitt liv, men en helt ok dag blev det.

En snabb tur i knalleland hann vi med när vi handlade. Jag lämnade äntligen in min söndriga klocka för reparation. Det är en sådan där grej som legat o bara väntat på att ja skall få tummen ur... Men nu blev d som sagt av.

I kanllelaqnd träffade vi på Fru Ericssson med svärmor som spankulerade omkring, så där fick vi en snabb pratstund. Sedan gick vägen förbi min ömma mor så att vi kunde lämna av hennes varor. Vi brukar handla åt henne några gånger i veckan när vi ändå handlar själva.

Kvällen aslutades med att jag och äldsta sonen Daniel tittade på "van Helsing" på tv. En helt ok film, speciellt om man tänkte bort alla krav på logik o dylikt. Den innehöll en hel del humor, något som inte sällan borgar för mitt gillande, och en hel del fagra kvinnor, något som altid borgar för mitt gillande.

Gillande eller ej, min hulda hustru gick och lade sig eftersom hon var helt slut av bullbak och pajgörande. O ja bara äter och äter. (Sa ja att ja väger 100 kilo snart).

Nu torr ja att det är dags att även jag ger upp och uppsöker sängen. Sååå.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback