Kalasbyxa

Kom på ett ännu värre plagg från barndomen. Kalasbyxor. Inte konstigt att min generation ofta behöver terapi. Alla vi män är uppväxta i strumpebyxor. Röda då helst. Plaststrumpor och strumpebyxor, banlonpolo och utsvängda byxor. Och när vi tog av oss plaststrumporna tog vi glatt på oss träskor. Herrejösses. Att vi inte är trasigare än vi är får väl räknas till detta milleniets stora underverk. Kan säkert förklara en o annan fetish. Platåskor. Ju mer jag tänker på barndomens kläder, ju sjukare känner jag mig. Tur jag redan är 7kskriven annars hade jag behövt bli det nu.

Hängslen

Det blir bara värre och värre

Jösses.

Kommentarer
Postat av: Nina på Johangården

Kalasbyxa! Varför hette det så? Det var banne mig inget kalas att ha dessa ångestframkallande kombinerade byxor och strumpor på sig. De var alltid för korta i benen och därmed halkade de ner så jag såg ut som en tax i dem. Hela sabla tiden fick man gå och hålla i dem för att inte ha rumpan bar.

Jag kallade dem STORKBEN och hatade dem... hatade dem så mycket att jag i vuxen ålder inte vill ta i strumpbyxor med tång ens... Dom åker nog bara på ett par gånger om året... Det finns ju snygga byxor om jag ska klä upp mig :-)

Sockiplast *ryser igen*... uscha vad mycket läskiga kläder det fanns under uppväxten!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback