Satans förkylning

Ojojoj. Om ja trodde ja var förkyld igår. Ha. Säger bara HA! Om ja var förkyld igår är det som att kalla II:a världskriget en liten skärmytsling. Idag däremot. Ojoojojj. Allt rinner. Menar ALLT. Ur varenda hål jag har i huvudet. Ögonen igenklistrade, öronen känns som om de var fulla med bomull, näsan rinner, rinner och återigen rinner. Jag är DUNDERFÖRKYLD.

Nästan så jag blir lite imponerad själv faktiskt. Inte illa jobbat alls faktiskt. Skulle det finnas en tävling i "förkylning" skulle jag var sportens Zlatan. Känns precis som ja gjort hat trick. Ja menar det var ju bara några dagar sedan förra infektionen lämnade min allt mer försvagade kropp. Knappt att sårskorpan under näsan ramlat av. Inte illa jobbat, om man nu vill se det på det sättet. Fasen det kanske kan vara en karriär att fundera på nu när min gamla gått i stå. Föröksdjur. Nått att tänka på.

I övrigt har jag sovit gott, för den som känner sig hågad att intressera sig för det. Katten Chips har legat tätt jämte mig hela natten, som om hon känner att husse känner sig lite vissen och behöver en tröstande tass. Faktiskt rätt mysigt. Nu ligger hon i fönstret och sover så där kattigt som katter gör. Jag har en viss mistanke om att hon snart löper, för hon brukar vara sådär tätt invid mig innan hon gör det. Vad det nu säger om mig. Kanske skulle jag göra mig bättre som katt?

Nä nu ska ja proppa näsan full med nässpray (känns som om jag skulle behöva trycka in hela flaskan i näsan för rent mekaniskt rengöra därinne) ta mig en Alvedon och lägga huvudet på kudden att vila mig från jakt och larm.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback