Sockiplast del II

När man väl trodde att man sett det mesta på internet, från cirkusdvärgar som kan signalera med röksignaler genom öronen, till kompisens mamma i en trekant med grannen och grannens häst, så kommer detta. Efter lite stavningshjälp från Christina ( det heter sockiplast inte sockeplast, my wrong) och ett hett tips från Helena  ( tack för länken)  så fann jag detta. Sockiplast har en egen hemsida. Man häpnar. Man dånar, man ja... man bara.. ja.... man har inga ord.

Det värsta är: jag kan tänka mig en användning för eländet. Efter att ha arbetat i äldreomsorgen så vet ja ju att det finns behov av halkskydd. På hemsidan finner man halksockor som ju används flitigt inom äldreomsorgen. En gammal männska kan ju förstöra sig alldeles om de ramlar. Detta vill man ju förhindra. Så... fasen oxå, jag kan faktriskt se ett behov av just sockiplast.

Nu har jag sett allt.

Hoppas jag.

Kommentarer
Postat av: Christina

I just want to tell you.....jag hittade att det fanns en variant av sockiplast i stl 43!!!! Vilken underbar hemsida du fick tips om....sååååå fantastisk.
Min lycka är numera total!!!

Postat av: Christina

Måndag kl 20 kanal 5 tror jag det var så kommer det att pratas sockiplast i något program som heter Outsiders. MÅSTE SES!!!!!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback