Toalettfunderingar

Hörde häromdagen talas om att det finns människor som skäms för att köpa toalettpapper, en person skulle enligt uppgiftslämnaren rent av vägra köpa sagda papper utan lät sin mor köpa detta åt honom.

Va? Tror verkligen karln att vi andra som strosar runt i affären inte förstår att han bajsar då o då om han bara inte visar sig med pappret på stan? Är det möjligt? Att det kan kännas litet pinsamt att köpa kondomer, det köper jag, mest för att det känns lite 60-tal att använda dem om man har ett fast förhållande och att det i övrig pekar ut en som en som inte har ett förhålland men gärna hoppas på ett. Lite desperatvarning liksom. Likadant med dambindor. Man kan om man, anstränger sig, noja upp sig för att det kanske pekar ut en som tragisk figur som köper bindor för att låtsas att man har en kvinna därhemma när man egentligen bara har en hund och en benjaminfikus som sällskap Men då ska man nojja riktigt grovt. Som en bakrusig dag kanske. Nä föresten, det finns inte på kartan. glöm att jag ens sa något om det.

Men dasspapper? Jag har något vagt, suddigt minne av att jag oxå kunde tycka att det var skämmigt att köpa dasspapper precis när jag flyttat hemifrån. Men hey, ja var 19. Karln som låter sin moder köpa papper är en vuxen man. Som tydligen inte bajsar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback