Tradigt

Hulda Hustrun har fått dille på Tradera. Hon bjuder villt på allt mellan dominadressar till barnpulkor, utan en tanke på om vi behöver, eller har råd med grejorna. Oftast finner jag henne sittandes spelande marackas med tangentbordet, vilt stirrande på skärmen och allt som där bjudes ut.

Jag vet inte riktigt hur detta började utan helt plötsligt, när jag letade efter henne, satt hon där och svettades och bjöd hej villt. Så nu översvämmas vi med billigare pocketböcker, mopeder och mp3- spelare (fantastiskt vad de har gått ner i pris hörru).

Det riktigt otäcka är den förändring som sker hos henne när någon annan tagit hennes plats framför datorn. Hon får något vilt och ohämmat i blicken, bysten höver sig upprört och en stilla svettdroppe balanserar på hennes överläpp. (fast nu när ja ser det såhär i skriftform kan ja inte hjälpa att ja blir lite "vaken" av den tanken på henne sån). Hon utstöter gutturala läten djupt nere i strupen och hennes händer knyter sig i vanmakt. Jag kan ju lova att den som vid det tillfället ssitter framför datorn glatt och mycket villigt flyttar på sig därifrån.

Nä nu måste jag ge henne plats för hon flåsar mig i nacken och jag tror inte det är min kärlek hon väntar så ivrigt på...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback