TelefÅn

Så föll vi in i vår vanliga konsumtionstakt än en gång. Efter att jag hämtat den hulda hustrun från hennes jobb åkte vi till Clas Ohlson där vi inhandlade en väggfast telefon i gammaldags design. Väggfast eftersom vi kommit på att det ibland (rätt ofta faktiskt) kan vara svår t att hitta en bärbar telefon i vår 5 rummare. Hela familjen går och letar efter varifrån det ringer. En sorglig syn. 24242-2
Vi köpte även en ny skrivare/scanner/kopiator. Detta på grund av att det var billigare att köpa nytt än att köpa färgpatroner till vår gamla. Hur nu detta kan hänga ihop. Jag har en klar misstanke att något är grundligt fel i den branchen. Som om vinterdäcken skulle kosta mer än en ny bil liksom.

Vi gjorde ytterligaer en utflykt till Herr Ohlson under kvällen. Denna gång för att köpa kabel till vår ljudanläggning. Så klart blev det fel sort så ja får åka ner idag och byta.Klockan 21.00 var det dags för ryggmasage. PÅ tv visade man då "top model" och medan detta äventyr rullar på i rutan brukar min huldaa fru titta på det och massera min nacke/rygg undér tiden. Ett utmärkt arrangemang må ja säga :-)

Sedan somnade jag så gott så gott....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback