Dutti duttia jag.

Nu har jag varit duktiig. Jag har knatat hela vägen till torget för att där uppsöka vår lokala apotek där jag skulle hämta kattens p-piller. Men först tog jag en sväng förbi C och kollade in han snya lya. Den ligger precic granne med min allra förstra lägenhet där jag bodde för sådär en 16-17 år sedan. Precis likadan förutom att den är spegelvänd och att de har byggt dusch på toaletten. P åmin tid fick man knata ut på gården och in i en annan trappuppgång för att använda den gemensamma duchen. Konstigt man inte åkte  på någon evig infektion som skulle tagit knäckern på en. Den duschen var sunkig, minst sagt. Men C's duch var så fin så. Inte för att jag provade den men jag gjorde ju en visuell undersökning. Så där har jag inte varit för sista gången.

Efter att vi snackat loss ett tag hastade jag iväg till apoteket. Döm då om min förvåning när de inte hade den sortens p-piller. Jag visste inte ens att det fanns olika märken. Ja menar, kom ige nu. Katt p-piller? Tjaja, det är tydligen en big business det med. Vår arma tokiga värld.

Så, det vara bara att vända hemmåt igen då. Så nu har jag varit utanför lägenheten, varit social och fått litet motion. Tänk vad han kan.

Kommentarer
Postat av: Crille

Tack för ditt besök, värmde i hjärtat att se dig min goa vän! love you!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback