Elfsborg, ständigt detta Elfsborg.

Vi var ju på fotboll igår. Elfsborg mot Häcken hemma. Det var som vanligt ett nöje att vistas på Borås arena. Man ser ungeför 1000 gånger bättre än på gamla Ryalvallen. Vi hade ståplats och stod precis bredvid, nästintill i, klacken, Guliganerna. Hulda Hustrun är ju genom äldsta dottern väl förankrade i Gulagankulturen. Min Vackra Kvinna berätta de att hon tog med sig äldsta dottern i barnvagn när ungen var bara några månader. Det var väl egentligen äldsta dotterns fader som drog in alla i det, men det märks ju att Min Vackra Kvinna är välkänd i Guligankretsar. Det var ett vansinnigt hejande och nickande till omgivningen. Själv kände jag typ.. Min Fru. Sen såg jag Äldsta Dotterns med Pojkvän som hoppade frenestiskt, gapade så högt de kunde och pojkvännen var dessutom mitt i smeten begåvad med en flagga.

Men det var lika kul som det alltid är att se fotboll live. Spänningen, hoppet, allt som bara virvlar runt i kroppen. Och inte behöver man hålla masken eller hejda sig. Snarare tvärt om. Ut med det bara. Skrik så högt du kan.

Så kul det kan vara med fotboll. Bara jag slipper spela själv. För det första så suger jag på alla bollsporter, för det andra är jag rätt kass på att utöva sprot, för det tredje är jag rätt kass så fot jag skall göra något energikrävande överhuvudtaget.

Men titta, det är kul det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback