Videobabes

Funderar på vart de kommer ifrån. Alla de där damerna som är med i hiphopparnas videos. Ni vet, dom som står och juckar i motljus. Jag menar, hur många måste det inte finnas? Eller är det samma brudar som varvas? Det klart, de ser ju ungeför likadana ut så det kanske är så att det bara handlar om ett fåtal babes. Sen ahr vi ju skillnaden mellan hipphopp i USA och Sverige. I Petters eller Timbuktus videos är det oftast inga brudar med alls. Bara en massa killar. Undrar om det säger något om vårt land eller om det helt enkelt är så att vi inte har så många brudar som är beredda på att blöta ner sig och jucka mot kameran.

Fan vet. Om man tittar på allt som skrivs om Big Brother så får man ju uppfattningen att det finna alldeles för mång aom är beredda att jucka mot kameran. Förr i tiden kallades de porrstjärnor, nu är de dokusopadeltagare. Men, en gråsten är en gråsten oavsett vad du kallar den.

Finns det någon arbetförmedlning för såna där videobabes? Typ som en agentur? Beställ en få två påköpet. Tänk vad mycket det finna att fundera på.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback