Höga berg och djupa dalar

Vilka kast, vilken dag. Det har gått i ett. Det hela började bra med att vi köpte mopeden. Jag har åkt omkring som en liten blixt hela dagen. En 36årig mopedfantom. Bilen gick igenom besiktningen med bara tre lätta 2or. Så glada i hågen åkte vi till Knalleland i vår nybesiktigade bil. Vi shoppade lite av livets nödvändig, bland annat hittade jagTefals automatiska thébryggare. JAg hade en sån för en tio år sedan men den föll i händerna på min dåvarande kvinna vid vär solkiga uppslplittring. Sedan dess har jag letat över alllt efter en sån. Det knepiga var att jag sade just det till Hulda Hustrun idag, i något samanhang. Sen gick vi in på Claes Olsson i jakt på mopedlås. Och där hade de den. Min egen lilla thékokare. Jag köpte en på stört. Det är så bra, man kokar en liter välsmakande the sen har man the så det räcker hela morgonen. kanske jag äntligen kan dra ner på kaffet. Inget mer snaskande med thepåsar. Och sedan jag sist ägde en så har de blvvit sladdlösa.

Tja, glada i hågen gick bi till bilen med våra nyköpta ting, startade motorn och... hela kupén fylldes av den starka lukten av elbrand. Vi slog av bilen med skräck i ögonen. Det visade sig vara fläktremmen som gått sönder. Den och nån liten annan plytt. Så nu är vi utan bil igen. Men svärfar skall tilla på den så fort han kan så att vi kan köpa grejor så skall han fixa det åt oss. Tur att karln är utbildad bilmekaniker med egen verkstad. Men vi hade bil ien timma ungeför. Och vi har ju alltid moppen.

Men vilken dag. Sen på kvällen har jag åkt omkring över hela grannskapet med mopende. Det är lit efrihetskänsla. Det luktar att jag funderar på mc kort. Det vore ju snäppet bättre. Men en sak i taget. Först skall vi laga bilen.

Kommentarer
Postat av: pernilla

Men hallå!!!du e la inte 46???36 e la du eller??;)

2006-08-22 @ 15:38:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback