Med knark över ribban

Det här med knarkande idrottare? Vad har fått folk att tro att inte idrottare kan vara knarkare, homosexuella eller allmänt mänskliga? Drogfrågan är ju knappast en idrottsfråga. Det är en samällsfråga. Det är inte konstigare att en allmänt känd slarvpelle som Sjöberg eller en präktig hycklare som Nylander knarkar än att resten av nöjesSverige drar en lina eller två. Det är fel, det är fram för allt livsfarligt men det är mänskligt.

Men att folk blir så förbannat förvånade? Sluta döm och börja stöd. Det är bara dagar sedan Sjöberg och halva Sverige fördömde den stackars kulstötaren som lallade kring tankad i landsdagsdress. Hur många av oss som nu födömer Sjöberg håller själva på med nått som kan anses fel. Alkohol? Spöa frugan? Snatteri? Lite mariuana då och då? Skattesmitare? Försäkringsbedrögeri? Barnaga? feltrampen är många bland oss stackars svaga människor. Men det hjälper ingen om vi står med ett ständigt pekfinger i luften och själva svär oss fria.

Alla har sin drog. Nu gäller det att stödja dessa ynkliga peroner. fan, Sjöberg erkände ju och för det får han bara skäll. En märklig värld. Mycket märklig värld.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback