Min 13 åriga dotter

Min dotter fyller 13 år i morgon. Så nu börjar det väl bli dags att låsa in henne. Eller om jag kanske kan hitta nått billigt kyskhetsbälte. Hon har redan fått bröst. Stora Bröst, på min lilla dotter. Jag kan inte förstå vart de kommer ifrån. Jag har aldrig haft bröst, förutom nu när jag är fet. Jag har bett henne klä sig passande. Alltså i Burka och heltäckande kläder. Av någon märklig anledning tror hon att jag skojar. Men det skall vi nog bli två om. Hon har fått fnatt på pojkar med. POJKAR! Min lilla snuttegurka. Men som sagt. Jag har mina sätt. Jag tror jag skall börja med en rikstäckande annons där jag i skarpa ordalag varnar alla pojkar för att på något sätt närma sig min dotter. När detta gått ut  fortsätter jag med nya annonser, tvreklam och övriga media där jag ytterligare förklarar följderna av att de på något sätt försöker närma sig, kommunicera eller i övrigt kontakta henne.

Jag tror att det kan ha en viss effekt. Sen skall jag sprida ut att hon har böldpest, malaria, lepra och illaluktande flytningar.

Jag är på rätt väg. Helt klart på rätt väg.

Kommentarer
Postat av: Paulina

Haha, hoppas att detta var en text skriven med komik? Man kan inte hålla sina ongar inne hela livet, man måste få testa sig fram själv- utan föräldrars hjälp. Sedan är det ni, föräldrar, som ska finnas där alltid. När saker gått snett och man bara inte orkar mer, när det inte blir som man vill riktigt- DÅ, ska ni finnas för oss ungdomar. Ta vara på tiden, men låt för guds skull inte din dotter vara inlåst hela puberteten. Det är normalt att brösten växer u know ;P


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback