Mycket blir det.

Så var bilen genom nålsöga. Alltså besiktningen. Karln som jobbade där var en gammal bekand osm jag gick i paralellklass med i högstadiet och sen gick vi på samma gymnasieprogram. Det är märkligt att träffa folk som man inte sett på många år. Han såg... liksom vuxen ut. Tja, jag kanske inte är mig så djäkla lik jag heller.

Så nu kan vi köra omkring precis som vi vill. På måndag har vi bestämt, Hulda Hustrun och jag, att vi skall till Göteborg för att titta på IFK - Elfsborg. Kan vara trevligt att se när Elfsborg plocka tre pinnar i Göteborg. För nu kan väl inte mer går sönder på bilen? Det vore nästan tekniskt omöjligt kan man tycka. Före besiktnigen köpte vi 4 "nya" begagnade däck då vi fått en tvåa på ett av våra däck. Lika bra att byta ut hela rasket liksom. Och så har vi varit och slängt en massa skräp på återvinningsstationen. Vi svängde förbi svärfar först och polockade med oss lite skräp därifrån. Lika bra att passa på när man har släp. Vi får väl göra någonting för att tacka för all hjälp med våra bilar.

I övrigt? Tja, lägenheten är upp och ner igen. Saker överallt. Jag ska ta moppen ner till stugan för att leta upp ett par byxor som jag saknar. Jag tror att de är där nere. Nu när jag tänker på det. Det var en jäkla dag till att vara jobbig. Nu blev jag lite trött när jag tänker på hur mycket som blivit gjort. Även fast jag passade på att vila middag lite. Eller, typ, jag sov som en stock. en stund. Jaj, var sak har sin tid och jag hittar nog till sängen igen tillslut.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback