Rubrikeländet

Funderar lite p åde där 4-5 löpsedlerna som finns. För det finns väl inte mer än så, förutom de som dyker upp när nått jättehemskt har hänt, typ att nån idrottare knarkat? Typ, "så vill svenska kvinnor ha sex". Bakifrån och jo mina herrar, storleken spelar roll. "Så skyddar du din husvagn", dyker upp endast på somrarna. Svar: installera gasvarnare och parkera alltid på en camping. "Så farlig är din medicin". Dyker upp regelbundet, oftast i Exressen. Då har man kommit på att alla mediciner har biverkningar och att en del är farliga i fel dos. Högst upp brukar de blodförtunnande läkemedlen vara. Men man glömmer att patienterna som tar dem oftast skulle dött utan dem. Sen är det alltid nån stackare som får hjärnblödning istället. "101 gratisprogram till din dator". Också populär när allt annat tryter. Då är det någon journalist som varit ute på www.dovnload.com och hittat lite skojsiga program.

Sen har vi ju väljarundersökningar som ploppar upp då och då. För att inte tala om "så mycket tjänar politikerna/företagsledarna/de rikaste i din kommun"

Men. ärligt talat, händer det inte mer i världen? Vad gör alla de andra människorna i vår värld. De som inte har sex i husvagnen. Är det allt de kan skrapa fram som kan anses vara av allmänintresse? Och varför gång på gång? Byter svenska kvinnor preferenser ofta? Man undrar ju.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback