Upp och nervända världen

Håhåjaja. Vår värld är märklig. Hela tidningsvärlden skriver upprört om en kulstötare som tagit sig en fylla. Man pratar högt och vitt om att det minsan aldirg händer att idrottsmän dricker. Nu var det ju tydligen sju resor värre att karln hade landslagsdressen på sig. (Det pågår viss någon form av idrottstävling i Göteborg). Hade det varit ok om han int ehade de kläderna på sig? Hade det kanske till och med bättre att han vore naken?

Sen är man tydligt upprörd över att ett musikorkester har haf döda grisar på scenen medan de musicerade.Så, det är ok att äta grisar, men inte att visa upp det döda köttet? Tror folk att griskkött kommer från trädgårdsrabbaten eller plockas från träd?

Under tiden detta händer och skapar krigsrubriker så dödas varje dag människor i mellanöstern. Igår dog 35 personer, människor, sådana som dej och mej, i ett attentat i Irak. Israel forsätter att bomba civila mål. Det är krig, elände och ofantligt lidande. I afrika svälter männsikor fortfarande ihjäl. 25 år efter att Biaffraskämten dök upp.

Men, det är väl intressantare med en full idrottare eller grishuvuden. För det är väl tryggare att bli upprörd av skitsaker än av det som är upprörande på riktigt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback