Bortsprungen inbjudan.

Min ärade yngsta son tittade förbi i jakt på en kalasinbjudan som har försvunnit. Livet måste vara knepigt för denna unge man. Han tappar bort ännu mer grejer än jag. Hela tiden på jakt efter något som fösvunnit. Hans mobil är även den som bortblåst. Försvunnen, borta med vinden, väck. Hans moder var med och stod i dörröppningen.  Relation: frostig. Som sagt. Om jag inte visste bättre, eftersom jag är en sån förtjusande person, skulle jag tro att hon var sur på mig. Igen.

Kalasinbjudan? Fortfarande väck. Säkert kommit till samma värld som telefonen, ett antal jackor, ett oräkneligt antal mössor, pennor, väskor och vantar. Undrar om hans grejer kommer till samma ställe som mina bortsprungna saker. Eller om det är skilda världar? Samma värld som de udda strumporna i tvättmaskinen kommer till. För om det är samma värld så borde den vara full nu. Och jag har en svag misstanke om att jag, min yngsta son, likaså min äldsta son, står för minst 50% av innehållet. Kanske finns ett helt universum fullt med våra saker?  Vem vet.

Så om nån ser inbjudan, telefonen, strumporna eller mössorna. Eller mina gamla pipor jag fick av min ärade fader, hör gärna av er. Inbjudan var klädd i svarta byxor och blå täckjackor. Den var berusad vid försvinnandet. Om någon vet något kontakta oss genom efterlyst.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback