Den flygande skottkärran

De håller på att byta stammar i vårt grannskap. Kort sagt bertyder det att de på något för mig okänt sätt byter ut alla avloppsrör i husen.  Så längt allt väl. Snart har turen kommit till oss. Något jag inte direkt ser fram mot. För förutom att vi får nya, upprustade toaletter så får man oxå gå ner till källaren när man skall göra något av de två heliga. Men det löser vi genom att flytta ner till stugan när det blir dags. Vår tur kommer till Maj och då är det ju stugväder.

Men till saken. De håller på med huset jämte oss nu. Det är byggställningar, sådana där roliga stora rör som går ner till containrar och glada små byggmänniskor över hela gården.


Till saker var det ja. Jo, längst upp på byggnadsställningen hänger det, i ett rep, en skottkärra. Den hänger där och dinglar mest hela dagen. Och jag börjar lura på om det kan vara bra. Att ha den hängande där menar jag. Med tanke på att den hänger tre våningar upp i luften och att det är en bit ner liksom. Borde den inte egentligen stå nere på marken när den inte används? tänk om någon av de glada byggjobbarna får den där skottkärran i knoppen en dag. Borde inte det vara farligt?


Bara lurar. Jag har inte så mycket för mig om dagarna som du ser.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback