No smoking

Jag har börjat röka igen. Bara för att verkligen bevisa att jag är så urbota dum som jag ser ut att vara. Snuset har jag kvar. Så när jag lägger ut en snus tar jag en cigg och när den är utbrunnen så lägger jag in en snus, så börjar det om igen. Om någon frågar hur mycket jag röker så böir det ju inte så mycket. Om man liksom bara glömmer bort at jag snusar mellan blossen. Man vill ju vara mondän, så egentligne är det ju skitkorkat att börja röka igen. För det är inte cool längre att röka. Inte som det var när jag började röka för sisådär en 20 år sedan. Då var det jätte cool. Fast man sa ju inte cool då förståss. Det var inte coolt på den tiden att säga "cool". Däremot var det bra att röka. Jag och min akompisar brukade dela på ett 10 pack röda Prince i källaren. Vi rökte tills det tjöt i öronen och väggarna dansade mazurka framför ögonen. Sen gick vi ut i solskenet med nikotonfärgade fingertoppar och gled längs gatorna som de kalla katter vi var.

Men det var då det. Sedan dess har jag läst till sjuksköterksa, gjort en ettårs praktik på lungavdelningen. Då slutade jag röka. Det var jättelätt att sluta med det när man gick bland alla hostande stackare som var inkopplade till tunga syrgastuber. Men det var 10 år sedan så nu har jag hunnit glömma de där tuberna och har börjat röka igen.

Fan vad jag bara måste bevisa att jag är korkad. Gång på gång.

Kommentarer
Postat av: Sara

Räcker det inte med snus? Jag slutade röka och började snusa istället och det funkar jättebra. Aldrig sugen på cigg. Inte för att snus är bra men jag tycker det är många gånger bättre än cigaretter.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback