Saker man gör och saker man inte gör.

Min Hulda Hustru är ute på promenad. Det är inte jag. Jag sitter lugnt och stilla framför min dataskärm och pysslar med lugna och kontemplativa sysslor. Medan min Kära Hustru är ständigt laddad med energi är jag precis tvärtom, ständigt laddad med sömnlust. Jag har en svag misstanke att jag skulle kunna sova 23 timmar per dygn om jag bara fick. Kanske till och med 23 1/2 timma. Mitt sömnbehov verkar vara omättligt. Precis strax efter att jag gått upp ur sängen, druckit mitt morgonkaffe och laddat upp med en snus så blir mina ögonlock tunga och trötta. Igen. Hur det går till vet jag faktiskt inte. Jag kanske var katt i mitt förra liv? Eller björn. Fast det spelar ju ingen roll vilken tid på året det är, jag är lika trött hela tiden så jag gissar på katt. En trött katt. Kastrerad och loj.

Det där med att jag är ständigt trött och Min Fru ständigt pigg gör ju vårt gemensamma liv lite problematiskt då och då. Medan Min Hulda Hustru dagligen umgås med vilda planer på vad vi skall göra umgås jag med lika vilda planer på hur jag ska kunna gå och lägga mig utan att det märks. Som idag tillexempel. Då skall vi gå på auktion har Min Vackra Kvinna bestämt. I morgon skall vi gå på fotboll. I övermorgon är det dags för
Torpaspelen. Eller var det Torpaspelen i morgon och fotboll i övermorgon? Jaja, i vilket fall som helst. Fulltecknat är det i alla fall. Detaljerna överlåter jag till Hulda Hustrun, det är nog bäst så. Allt detta skall i alla fall utföras. Och jag som är så trött så trött. Redan.

Men det är nog bäst som det är. För utan Hulda Hustrun skulle jag inte få nått gjort. troligen skulle jag få fula liggsår, bli uttorkad och mitt tillstånd skulle kräva sjukhusvård. Så det är lika bra att bara hänga på.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback