Lördagens dagordning

Lite mulet idag. Så... ovanligt liksom. Man har vant sig vid den där jättesolen på en molnfri himmel. Fast detta går också bra. Det är fortfarande vamt och gott ute så det är inte direkt någon ko på isen. (Äntligen fick jag använda det utrycket, väntat länge på det). Sitter fortfarande och är lite yr i bollen och föröker vakna med en kopp kaffe eller två. Det verkar som om det bara tar längre och längre tid för mig att vakna. Snart är jag väl inte vaken förrän jag somnat.

Enligt Hulda Hustruns planer skall vi till stranden idag. Bra för mig att veta, så jag inte får för mig att göra något annat. Under dagen skall jag hjälpa svågern att skriva ett CV. Så, man har fullt upp som synes. Bara jäkt och ingen ro. Sen har jag tvn att koppla in. Medan vi bodde hos svågern, under tiden de byggde om våra toaletter, så hade vi med oss kabelboxen. Nu när vi är hemma igen skall ju den kopplas in igen. Det är bara det att det är 118sladdar, kontakter, scartsladdar och grejos som skall kopplas hit och det skall kopplas dit. Fast det tar jag senare. Känner redan nu att jag blir irriterad. Jag avskyr att pyssla med kabelhärvor. Speciellt eftersom jag inte märkt upp kablarna förra gången jag lyckades få allt rätt. Det handlar ju mest om ren och skär tur. Man får prova sig fram. Blir det bild så blir det.

Äldsta dotterns pojkvän kom tillbaka från Tyskland i natt. Han är hes och trött efter att hejat fram Sverige till fotbollssegern häromdagen. Ja se dessa ungdomar. Själv höll jag bara på med sprit och sex i den åldern. Idrott var för mesar. Där ser man hur fel man kan ha när man är 20.

Nä, lite kaffe till. Sen får dagen börja.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback