Cat fight del II

Vaknade tidigt i morse av att det var bök och stök någonstans i lägenheten. JAg kunde däremot inte direkt fatta vad det svar som hände. Men efter ett tag lyckades jag samordna kropp, hjärna och tanke tillräckligt för att förstå att vår ena katt rymt ut i trappuppgången. Det var äldsta dotterns pojkvän som inte riktitigt llyckades med att stänga dörren efter sig när han gick till jobbet tidigt, tidigt i morse. Han är så försiktig och försynt av sig och gör allt för att inte störa. Fast denna gången stängde han dörren så tyst att han rent av inte stängde alls. När sedan tidnginsbudet kom med dagens lokalblad öppnades dörren som den ena katten kunde ränna ut genom.

De ljud jag vaknat av var när dottern och min Hulda Hustru försökte fånga in kattkräket. Dottern går ju med gips på ena benet så det var Hulda Hustrun som fick springa upp i trappan i jakt på katten. Denandra katten, som är alldeles för lat för att gå ut på äventyr, satt stilla i hallen och tittade på medan jakten fortlöpte. Hulda Hustrun offrade lite hud på ena armen där katten rev henne i jakten, men hon lyckades med uppdraget så kattstackarn var hemma loch inne i lägenheten lagom till att jag kom ut i hallen.

Vid det laget var lägenheten full av livslust och stoj att det var lika bra att böraj med dagens första kopp kaffe. Sen var man liksom uppe och igång



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback