Makril och tandkräm

Smart drag Carlzon. Gjorde lite mackor till yngsta sonen. Han ville ha makrill och jag bråkade inte om det. Sagt och gjort, mackor breddes, fat ställs fram. Till detta får mannen avnjuta litet lightsaft. Lite som en tröst att han fick vara hemma från dagis. Då kör vi på med kolhydrater så det står sockerstänk i hela lägenheten.

När jag väl stod där kände jag igen en bekant hungerkänsla i navelstrakten. Så jag tog mig en bit inlagd makrill, tuggade vällustigt. Det var då det slog mig. Jag skall, om endast några timmar, besöka doktorn. I rasande fart slog mig den andra tanken. Makrill = något modifierad munstatus. Kort sagt, man luktar kraftigt fisk i munnen. Ja vet, säg inget. Det finns tandborste, jag vet. Men man borstar och borstar och borstar, men fiskdoften är liksom immun. För att inte tala om att blandningen Colgate och makrill lätt slår smaksensationer liknande den troliga smaken av avföring. Jag vet inte, aldrig provat att äta det som en gång redan gjort resan. Men jag vet att colgate/makrill är.... hua!

Så, nu skall jag ägna tiden fram till läkarbesöket med att borsta tänderna. För annars blir jag väl inlåst bara av min andedräkt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback