Tittut

Vaknade vid halv 7 tiden med ont i halsen. Eller av ont i halsen snarare. En snyggt dunkande huvudvärk i bakgrunden, som lite ackompanjemang liksom och en otrolig trötthet på toppen. Som lite grädde på toppen liksom. Detta verkar ju bli en toppendag tänkte jag. Men, det är aldrig för sent att gå o lägga sig igen. Fast jag skall ju till läkaren klockan 15.00, så till dess får jag väl hosta igång maskineriet. Än så länge har jag nöjt mig med en koppkaffe och lite snus. Tänker peta i mig en alvedon eller två också, så kommer jag nog att vara fit för fight om ett tag.

Äldsta dottern skall operera sina knän, eller snarare ett av sina knän, idag. Hennes knän har den lilla egenheten att de hoppar ur led titt som tätt. Detta är ju inte bara irriterande utan även mycket smärtsamt så det är gott att det händer något. Flickstackarn har väntat i flera år på detta. Man kan ju inte säga att man imponeras av den höga takten i den svenska sjukvården. Men nu är det dags.Det rör sig om titthålskirurgi, så modernt gubevars. Vi håller tummarna alla i familjen.

Tja, så, jag kanske inte skall gnälla för mycket åt mina små krämpor. Men som sagt. 15.00 måste jag ha kämpat mig ut och upp till lasarettet för min egen läkartid.

Stress, aldirg är det annat.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback