Helg

Nu har jag sovit i typ hundra timmar. Hela kvällen igår och sen hela natten. Där emellan hann jag med en dunderpanikattack. Vaknade av att jag drömde att jag dog. Synnerligen obehagligt kan man väl beskriva det hela som. Ute skiner solen och fåglar kvittrar i de avlövade träden. Hulda Hustrun springer omkring som ett yrväder och donar med saker. Jag har ingen aning om vad det egentligen handlar om, jag kan bara observera farten så att säga. Troligen har det med att hon ska på fest i morgon. Själv så försöker jag slänga av mig nattens dystra kappa och ta ett litet kliv ut i världen. Det går sådär.

Till räga på allt var jag tvungen att ringa till min kontaktperson för att jag upptäckte att mina sömntabletter snart är slut. Såklart så var jag sent ute nu får jag hoppas att jag inte behöver ta nån extra tablett under helgen. Och jag som redan vet att jag kommer ha svårt att sova på lördag. Det är ju den där lilla matchen på söndag. Guld eller inte guld? Jag vågar inte ens fundera på det.

Nä, en kopp kaffe till kanske gör susen. Så att jag vaknar ur den här halvdvalan jag just nu befinner mig i. Jag måste ner till tvättsugan också. Vad allt ska inte en liten sotarpojke vara med om.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback