Billström: Tyckte inte om programmen

Aftonbladet: Billström: Tyckte inte om programmen

Ok. Jag håller med om att mycket av det som SVT visar är deprimerande. Hem till byn med en massa gråa ansikten som säger gråa saker i ett grått landskap. Men problemet ligger ju inte på det planet. Det handlar om att det helt enkelt är så att man måste betala licensen oavsett om man gillar det eller inte. Jag gillar inte heller tv-licensen. Jag avskyr tvånget kring det hela och skulle jag få bestämma så skulle man slippa eländet.

Men det är ju inte så. Att bryta mot lagen kanske går an för Svenne Banan som vill vara lite upprorisk, men när det gäller våra politiker är det helt annorlunda. Eller snarare precis så. Politiker bör väl rimligtvis vara föredömen. För de är ju dom som har makten att ändra på hur vi lever vårt liv tillsammans i landet.

Jag tycker inte om licensen men till och med en enkel människa som jag betalar trots allt eländet. Helt enkelt för att det skall göras. Vill jag ändra på det får jag väl propagera för det, samla opinion eller se till att vara en av våra folkvalda. Men tills den dagen licensen avskaffas får jag vackert betala den.

Så enkelt är det ju.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback