Mitt mardrömmande jag

HJälp. Huvudvärk. Har drömt mardrömmar som vanligt i natt med. Denna gången var jag i ett fängelse med en massa elaka vakter som slog på en bara man andades. Otäckt värre. I går kunde jag som vanligt int esomna, men det blev bättre när jag bytte säng. Vi sover ju i en gammal bäddsoffa som vi fått till skänks sedan vår vattensäng gått hädan. Det knakar och brakar i den där bäddsoffan bara man rör sig det allra minsta. Hård och obekväm är den med. Så jag knatade iväg till äldsta dotterns säng. Innehavaaren är ju i Norrköping tillsammans med sin pojkvän så det passade bra. Väl installerad i sängen somnade jag på stört men som sagt så sov jag som vanligt oroligt.

Nu har jag alltså en dunrande huvudvärk och axlarna sitter uppe strax under öronen. Undrar vad en drömexpert skulle kunna säga om min adrömmar. Det handlar oftast om att jag är maktlös, får stryk, försöker göra något som är helt hopplöst. Varje morgon tar det nån timma att skaka av sig de där drömmarna. Men men. Nu är jag ju vaken så nu är det bara att köra på. Söndag har det blivit då. Hulda Hustrun är på badhuset tillsammans med de små barnen och deras fader eftersom yngsta sonen går på simskola på söndagar. Snart blri vi invaderade av barn i alla åldrar. Trevligt.

Ute lyser en blek sol och det är hyggligt varmt, i alla fall om man tänker på att det är den förste oktober. Så, banan är sopad och det är bara att köra igång. Låtom dagen komma till mig och jag skall söka fylla den med mening.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback