Mitt komplexa jag

Nu vet jag varken ut eller in. Mår jag bra idag eller inte? Man kan ju tycka att jag borde veta det. Men jag får inget grepp om denna dagen. Hyperspänd i kroppen men mår rätt ok trots det. Det stämmer liksom inte. Hela vänstersidan är dunderspänd, så att det domnar sådär obehagligt i ansiktet. Trots det så är själen inte i gungning. Inte mycket i alla fall. Mycket märkligt. Jag borde åka upp till lasarettet för att ta mina prover men jag orkar bara inte. Det räcker med att jag ska tänka tanken så blir jag helt slut. Fast jag är rätt pigg.

Allt blir liksom lite komplicerat när man för sitt liv inte kan bestämma sig för hur man mår. Lite som när man hör en dansbandslåt på radion. Hela mitt inre krullar ihop sig vid de tillfällena och jag fylls av avsky. Likt förbaskat får man låten på huvudet och går och nynnar fanskapet hela dagen.

Jaja, det är bättre må så här än att må helkass i alla fall.

Kommentarer
Postat av: M

..

2006-09-28 @ 15:21:23
Postat av: M

Du har inte funderat på att rycka upp dig lite??

2006-09-28 @ 15:22:12
Postat av: WoB

Jo, men man blir ju så trött av att rycka upp sig. Och att vara trött är ju trist. Så det där med uppryckningar får andra pyssla med. Jag har det bra jag, här nere på botten.

2006-09-28 @ 19:54:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback