SD. Hua

Aftonbladet: Sd:s rekordval - en besvikelse

Det är populärt att segla under falsk flagg nu för tiden. Moderaterna har lagt till ett "nya" framför sitt namn och påstår sig vara ett arbetarparti. Men den smällen kan jag ta, det går att smälta. De menar kanske väl i alla fall. Det är värre med de maskerade nationalsocialisterna som kallar sig Sverigedemokrater. I min stad, här precis där jag bor har de tagit ett mandat i fullmäktige. Det betyder att det kommer sitta en liten nazist i vårt kommunfullmäktige och bestämma över stadens väl och ve. De har inte presenterat något om vad de vill eller hur det fram för allt skall genomföras, inte vad jag sett i alla fall. De är däremot duktiga på floskler. Förutom det där med att alla problem som finns i vårt land beror på den eländiga invandringen. De är fullständigt immuna mot argument som att vi kommer behöva en ökad invandring i framtiden när allt färre skall förörja allt fler. Allt, allt, allt som inte funkar, som är fel eller behöver förbättras beror på invandringen. Dessa araber som hotar ta över vårt land med kniv och bomb.

De läser statistik som djävulen läser bibeln och de hotar i förlängningen vår demokrati där tanken är att alla har lika värde. Det finns inga genvägar över att vissa är värda mer för att de är födda på en viss plats. Antingen är alla lika värda eller så tycker man att det inte är så. Men SD försöker få oss att tro att de tror på det ena samtidigt som man propagerar för det andra. Det blir lätt snurrigt.

Bara för att man lagt uniformen i en låda och dragit på sig en kostym betyder det inte att man tänker rena tankar. Fan, Boråsdelen av organisationen har inte ens en fungerande hemsida, likt förbannat skall en av dem sitta i kommunfullmäktige.

Man undrar när folk skall börja lära av historien.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback