Bäst i världen?

Det var värstans vad jag blivit dukigt på att sova då. Jag somnade som en klubbad oxe igår och vaknade bara några gånger i natt när Chips ville krypa in under täcket bredvid mig. När jag väl vaknade till nu idag så var klockan redan 14.30. Undrar om det finns något sorts rekord i veckosömn tro?

Men men, nu känner jag mig livfull och energisk. Frågan är bara vad jag ska göra av all den där energin. Städat har jag redan gjort. Vädret inbjuder inte till någon promenad. Det klart, jag skulle ju kunna packa upp lite lådor som står och skräpar här och var i förråden. Bland annat så gapar bokhyllan fortfanrande tom på sina ställen och jag har 4 lådor med böcker kvar att packa upp.

De första minuterna på den här trivsamma fredagen har jag ägnat åt att dricka två stora koppar kaffe och rökt en eftertänksam pipa. Lokalblaskan har jag sparat som en liten present till mig själv. Så steg ett blir i alla fall att sätta mig till ro och gå igenom bladet från framsida till sista sidan. Efter det är det väl dags för en dusch kan jag tänka. Så vad jag ska göra efter det ligger lite frammåt i tiden.

Chips leker klister mest hela tiden. Hon följer mig precis överallt jag går. Just nu har hon hoppat upp i fotöljen där jag sitter och ligger bakom ryggen på mig. Men hon har börjat äta ordentligt nu så hon är säkert sig själv snart kan jag tro.

Näe. Det är väl inte så mycket mer att säga än så länge. Vi får se vad fredagen 11/4 2008 har att erbjuda för sexiga äventyr.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback