Den allra djupaste sömn

Ojdå vad jag var trött. Det verkar som om några veckors övervarv resulterade i en evig trötthet när jag väl började må bättre för jag somnade som en klubbad säl igår kväll nån gång vid 18 tiden och vaknade inte förrän vid 8 i morse. Men så gott jag sovit. Telefonen har ringt, musiken var på hög volym och jag har bara sovit, sovit och återigen sovit.

När jag väl vaknade hade jag ruggigt svårt att hålla reda på vad som var verklighet och vad som varit dröm för jag kände efter både en och två gånger om jag inte var bakfull eftersom jag drömt att jag druckit en kvarting Absolut vanilj men jag kom snabbt fram till att det bara var en dröm eftersom jag mådde helt och totalt hyggligt förutom den förlamande tröttheten då. Vilken tur.

Jag märker verkligen hur spänd och orolig jag varit de sista veckorna på hur avspänd och harmonisk jag känner mig nu. Det är en milsvid skillnad. Livet går sannerligen upp och ner. Nu ska jag ta en kopp kaffe till och njuta av lördagen. Inte så illa. Inte illa alls.

Kommentarer
Postat av: Mr. Nelson

Härligt att du fått sova ut! Sömnen är A och O för oss. kan vi inte sova så ballar vi ur totalt. :-) Ska försöka att få tummen ur och komma och hälsa på dig någon dag. Saknar dig min broder. (( KRAM ))

2008-04-05 @ 09:58:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback