Depression

Var i herrans namn kommer den här depressionen ifrån. Helt plötsligt bara, ren depression. Igår gick jag och la mig vid 18-tiden och gick inte ur sängen förrän vid 9 i morse. Helst skulle jag bara lägga mig igen. Men jag får väl försöka hålla lite på dygnsrytmen trots allt.

Men i mig är det precis tomt. Förutom en svag aning om ångest då förstås. Fan vet varför det blivit så helt plötsligt. Att jag har varit lite ångestladdad i några dagar kom ju inte som någon stor överraskning eftersom det är så för det mesta. Men nu har en känsla av meningslöshet och tomhet kommit med. Ren och skär depression som gör att jag helst bara vill sova bort livet.

Uscha och fy. Illa mår jag med, det känns som om magen ska vända ut och in på sig hela tiden. Det är som om hela min kropp och själ har börjat krångla.

Fast när jag tänker på saken närmare så är det säkert det där med pengar som ligger bakom lite av känslorna jag har. För jag är ju pank fram tills den 19/5, totalt black. Värre än så, jag har inte råd med alla räkningar. Jag kom på att min kredit och lokalblaskan ska betalas den sista april och till det räcker inte de 400 kronor jag har på kontot.

Lite panik har jag allt. Vad i hela fridens namn ska jag äta? En vag aning om att jag bara vill ställa mig upp och skrika rakt ut bubblar i mig. Men jag tror att jag ska ta en kopp kaffe och sedan gå och lägga mig för att läsa. Gömma mig för verkligheten en stund. Glömma bort alla pengabekymmer och allt vad det är som stör i livet.

Som om det inte räckte med problem så har en person skickat ett mess på min mobil i går och jag bara orkar inte med människan. Det var kort och oförskämt. Jag kan väl inte säga mer än så utan att riskera att männskan får tuppjuck och bli än mer otrevlig. Men sånt orkar jag bara inte med.

Nä. En kopp kaffe var det.

Kommentarer
Postat av: Miss Borderline

Jaadu, vad annat kan jag säga än att jag förstår exakt vad du går igenom!! Just det där att depressionen och tomhetskänslan bara drabbar en som en blixt från en klar himmel:-(
Inte blir man gladare av att inga pengar ha heller. För egen del tycker jag hela det här året har präglats av en känsla av meningslöshet och total brist på ork och lust. Tja som min farmor alltid sa, "den som sover syndar inte", så om man ändå inte känner att man orkar med tillvaron och man inte har saker man måste göra så kan man väl lika gärna sova antar jag.....men så känns inte det bra heller, hur man vrir sig så har man röva bak *suckar* Å jag har vare sig goda råd eller pengar att ge dig, men jag skickar ett gäng kramar genom cyberrymden iaf!!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback