Du och din syster

Som en vild varg vaktar jag på dig. Bakom en tjock trädstam väntar jag på att du ska falla. Under min väntan så står jag i skuggan, tänker mig hur jag sliter ditt hjärta ur bröstet på dig. Smakar ditt varma blod, fylls av allt det som du består av. Som ett hungrigt djur står jag vid bardisken och ser dig stappla fram, varm och full av livslust och billigt rödvin. Jag ska följa dig hem, tömma dig på liv och lämna din varma kropp i gryningen.

På bussen kommer jag slicka mina läppar för att påminna mig om din sälta men du kommer aldrig att fånga mig. Nå, du kommer leta, men du kommer inte finna. För näst intill mig ligger min förklädnad till det lamm du inte letar efter. Låt mig höra ditt ljud, det som är bara ditt. Ett kvidande långt bak i halsen, en flämtning i mitt öra. Din själ brinner för mig och allt det jag ger dig. Ihoptrasslade lakan, kuddar på golvet. Grannar som dunkar i taket.

Då. Göm dig. Leta inte mer. Jag har redan försvunnit. Lämnat dig med din egen privata skam. Jag letar redan efter nästa byte. Brunt hår som jag kan fingra med. Vackra ögonlock att kyssa. Läppar att smaka. En sista minut innan det hela avslutas med att jag tar i hullet på din syster.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback