En idrottsmans fot

Tusen böflar. Jag har fått en jäkla stor blåsa på foten som när jag kliade på den skalade av huden på ett 5*5 cm stort område. Nu rinner det en massa sårvätska från det där stället. Vad allt ska man inte råka ut för. Det svider utav bara helvete hela tiden. Jag får leta igenom alla mina gömmor för att se om jag har nått att lägga på det där stället.

Det verkar som om jag fått fotsvamp eftersom jag fått en massa små blåsor under hela foten, precis samma som jag hade i händerna i vintras. Som tur är så har jag kvar av salvan jag fick uttskrivet av läkaren då så jag får väl smörja in foten kan jag tro.

Det verkar dyka upp när jag mår lite halvhyggligt sådär. Precis som mitt magont. Ungeför som kroppen säger att "tja, ok, du har inte ångest nu, men nog fan ska jag köra med dig på nått sätt".

Förresten så låter fotsvamp på engelska mycket trevligare än den svenska varianten. Athlets foot låter ju mycket maffigare än fotsvamp som i sig låter väldigt obehagligt. Man vill ju hellre ha en idrottsmans fot än en fot med svamp.

Nä, nu får jag leta upp omläggningsmaterial och den där salvan. Det kliar och svider så jag blir tokig.

Kommentarer
Postat av: Mr. Nelson

Jobbigt 5x5 CM! huga försök att inte pilla på den för mycket, blåsan alltså ;) ... Lite Pevaryl + Tavegyl hjälper mot det mesta!

2008-04-12 @ 12:54:58
Postat av: Mr. Nelson

Najs layout, lätt och soft att läsa!

2008-04-12 @ 12:55:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback