En obekant känsla

Jag satt här och funderade på vad det var som gnagde i mig tills jag kom på det. Jag är trött. Lite hungrig med men fram för allt trött. Det var länge sedan jag satt och var trött på en lördagskväll innan klockan har slagit 2. Så, eftersom jag inte har något att äta så ligger det nära till hands att lägga sig i sängen och läsa lite innan John Blund överfaller mig och jag får sova lite.

Katteländet har blivit allt mer efterhängsen och har nu tagit plats bakom ryggen på mig i fotöljen där jag sitter. Ingen idé att försöka bre ut sig alltså. Men jag misstänker att hon lär följa efter mig om jag skulle stövla iväg till sängen i sovrummet.

Jaja. Först ska jag röka lite och fundera över livet under köksfläkten innan jag tar min Mats ur skolan. Jag menar, på en lördag kan man ju inte gå och lägga sig hur som helst. Det gäller att njuta av helgen. Tyvärr visar de "Enemy at the gate" på 4:an, en film som jag nyss sett så där finns det inget tidsfördriv att ägna sig åt. Men, lite kontemplation under köksfläkten smäller lika högt minsann.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback