Helkväll

Ojojoj. Jag skulle bara åka in till staden för att köpa en kaffebryggare men fastnade på något märkligt sätt och vaknade i en soffa i morse. Hur ska man förklara det för sin katt som är besviken på en?

Jag tog alltså bussen efter att ha druckit tre folköl. Så klart så funkade det inte alls utan jag fick en dunderpanikattack på bussen. Självfallet. Så när väl busshelvetet ramlade in på Södra torget i Borås så snubblade jag ur och sprang mer eller mindre till Lilla Krogen för att dä hälla i mig en starköl snabbt och lätt. Efter det så lugnade sig pulsen lite och jag språkade bort en stund med en gammal vän på gatan utanför innan jag tog bussen till Knalleland.

Väl där så köpte jag visst en perculator och en vattenkokare och åkte sedan upp till mitt älskade Sjöbo för att bara fördriva tiden tills bussen hem igen gick 17.40. Men på något sätt så hamnade jag hos Polare M och hennes gubbe. Sen knatade vi till Sandras pizzeria där vi drack ack så många öl och sedan vaknade jag som sagt i Polare Ms soffa.

Tanken var ju att jag skulle gått på fotboll idag men av det blev det intet. Kort och gott var jag lite för kass för att palla av att ställa mig på Borås Arena så jag sitter just nu och lyssnar till webbsändningen. Elfsborg leder gudskelov. Men vädret är strålande och jag saaaaaaaknar att stå på plats. Men jag får skylla mig själv.

Som tur är så fick jag skjuts hem. För jag har ingen aning om hur jag skulle fixa att åka buss idag. Troligen inte alls misstänker jag.

Jaja, om alla planer går i lås så vinner Elfsborg, jag gå roch köper en pizza och sen ska jag sova.

Så det så.

Kommentarer
Postat av: Pernilla

Hur funkar Antabusen ihop med alkoholen? De ska väl inte funka så bra....?

Postat av: sotis

Som det kan bli!!Synd att du inte fick hem moppen
Har du testat kaffebryggaren? Vet inte vad en perculator är Beskriv gärna Tur att Elfsborg vann
Sov gott!!

2008-04-20 @ 22:11:52
Postat av: wob

Nä Antabus och alkohol går enna sig inte ihop. Det är väl det som är tanken. Fast just nu äter jag ju inte Antabus vilket gör att jag kan ägna en kväll åt att låta vett och pengar flyga. Men hädanfter blir det bara vatten känner jag. Jag är för gammal för att vara bakfull allt för ofta. Nä, moppen får jag ta nästa gång jag kommer till stan, vilket känns som om det kan bli nån gång runt 2018 eller så om jag ska åka buss :-(

2008-04-20 @ 22:25:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback