Huru vår hjälte fördriver tiden.

Jomen, då har jag laddat lite kraft genom att tvätta överkastet och medan det rullade runt i tvättmaskinen så tog jag en liten tur med Gula faran. Vi hamnade i Bogryd av alla stället. Tänk, jag hade ingen aning om att det ligger så vansinnigt mycket hus överallt här ute. Egentligen var det bara tänkt att jag skulle snurra förbi den gamla gummifabriken där jag jobbade som 16-17 åring men mopeden bara åkte vidare liksom.

Men jag har lite svårt att komma överrens med Viskafors med omgivning måste jag erkänna. En känsla av "hemlängtan" till gamla hederliga Sjöbo där jag känner vartenda skogstig överföll mig nrä jag puttrade omkring. Fast det klart, det är lite spännande att utforska sina omgivningar med. Men jag vet inte riktigt än. Äh, det ger sig kan jag tro.

Men jag måste erkänna att livet blivit både lättare och roligare sedan jag fick hit mopeden. Till exempel tar det bara två minuter till affären med Gula faran. Så nu kan jag lugnt vara trygg i förvissningen om att jag inte får någon onödig motion. Sen är det ju som sagt roligt att åka omkring och se sig om lite. Fast eländet läcker bensin så jag får ta och fixa bensinslangen på den. Nån dag.

Nu gäller det bara att fylla dagen med innehåll den resterande tid som är över innan man kan krypa till kojs igen. Alltid hittar jag på något.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback