Lyxen av att ha tråkigt

Jaha. Vad ska man egentligen sysselsätta sig med idag då tro? Tidningen har jag läst, lägenheten är så städad den kan vara. Det klart, plocka upp tvätten och lägga in alla saker på sin rätta plats i lådor och garderober kan man ju göra. Eller, snarare, borde jag göra. Sen vid 14 tiden började en Bröderna Marx-film på tv så den kan jag ju alltid titta på. Sen är det en faslig massa timmar kvar innan det är dags att lägga sig och sova igen.

Tristess är väl ordet för dagen misstänker jag. Tanken var ju att jag skulle åkt till tant mamma och hämtat mopeden idag efter terapin men det gick ju inte eftersom pengakistan är så tom den bara kan vara. Så jag får väl vänta till i morgon och göra det då när jag fått det där tillskottet jag väntar på.

Vädret inbjuder inte direkt till några promenader heller. Fast det klart, jag har ju just börjat på en ny bok som jag kan tänka mig att lägga mig att läsa. En stilla tillvaro i en stilla miljö. Fasen, det finns ju folk som betalar dyra pengar på att ha det så. Fast då heter det att de åker på "retreat" och kopplar av från stadens stress och jäkt. Så om man tänker efter så sparar jag en faslig massa pengar på att vara hemma och ha tråkigt istället. Inte så illa.

Men först ska jag ge mig ut på en spännade skattjakt i lägenheten och leta upp mina mystiskt försvunna tofflor. Ett äventyr så gott som ett annat.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback